Glowskin collageen poeder

NIEUW in het assortiment: Glowskin collageen poeder

Collageen zorgt in je gehele lichaam voor stevigheid, ook in je huid.

Collageen zorgt in je gehele lichaam voor stevigheid, ook in je huid.

Voor een super mooie stralende glowy huid heb ik voor jullie een heerlijke gezonde recept die je met Korrel & Kruid collageen drank kan maken. Wist je dat glowskin collageen dronk een enorme gezonde werking op je darmslijmvlies, dus ook voordelen op de opname van vitaminen en mineralen. Punt 2, het een stralende huid geeft en mooi haar en nagels !!

Collageen zorgt in je gehele lichaam voor stevigheid, ook in je huid. Collageen is een ontzettend belangrijk eiwit in je lichaam. Het is een structuureiwit. Als onderdeel van het bindweefsel zorgt het voor het gehele lichaam voor stevigheid. Het houdt organen en weefsels als het ware op hun plek. Botten, pezen en banden, maar ook haren en nagels bestaan ​​uit collageen. En natuurlijk de huid.

Collageenproductie neemt ieder jaar af (vanaf je dertigste)
Collageen wordt onder andere in de huid aangemaakt. Maar dat proces neemt mee af bij het ouder worden. En dat is helaas al sneller dan je denkt. Vanaf eind twintig, begin dertig begint je huid ongeveer 1% collageen per jaar te verliezen. De huid van ouderen is daarom ook slapper en dunner dan die van jongere mensen. Ook externe factoren waardoor de aanmaak en afbraak van collageenvezels in de huid. Zonblootstelling bijvoorbeeld, roken, maar ook bepaalde voeding.

Een ingrediënt waarvan we ook met zekerheid kunnen stellen dat het de collageenaanmaak stimuleert is vitamine C. Dit is wetenschappelijk bewezen:  Klik hier voor het onderzoek

Deze antioxidant vangt niet alleen vrije radicalen weg, vitamine C helpt bij de aanmaak van collageen en zorgt dat de huid zijn stevigheid houdt. Wij hebben ook natuurlijke vorm van Vitamine C in ons assortiment.

 


Collageen huid sap recept

Benodigdheden:

Vitamine C is niet enkel goed voor aanmaak van collageen maar ook goed voor je weerstand, Geeft meer energie, Ondersteunt het herstel na ziekte, Verhoogt de natuurlijke vitaliteit, Krachtige antioxidant, Ondersteunt bij algehele vermoeidheid, Bevordert een snel (ler) herstel na ziekte van grote kracht, Ondersteunt de lever, Ondersteunt het zenuwstelsel enz

Bereiding: Je hakt alles klein en mixt vervolgens alle ingrediënten voor 30 seconden in de blender. Gemix mix je nog 10 seconden de glowskin collageen poeder mee.

 


 

Een andere glowskin smoothie recept:

Benodigheden:

Bereiding: Pers de citroen uit en was de behandelde groenten en fruit schoon. Snijd het eventueel in stukjes en doe alles in de blender. Mix het tot een romige smoothie. Gemix mix je nog 10 seconden de glowskin collageen poeder mee!

 

Succes Gegarandeerd  😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *