Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €65,-

Bent u een van de personen die zich zorgen maken om de straling om ons heen?

U weet hoe een magnetron werkt, via straling. U weet dat te lang onder de zon staan kan resulteren in huidkanker. Allemaal straling. De overeenkomsten van al deze straling is dat wij het niet kunnen waarnemen met het blote oog.

Er is een andere type straling die evenmin net zo slecht is voor ons. Zo leven we in een digitale wereld waarin alles verbonden is. In de toekomst wordt dit alleen maar meer en meer.

Elk draadloos elektronisch apparaat zendt een straling uit waarop de omgeving reageert. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze straling impact heeft op alles wat leeft. Deze straling wordt aangeduid als elektromagnetische straling, afgekort EMF.

Niet iedereen is bewust van elektromagnetische frequenties. In het onderzoek kunt u wetenschappelijk bewijs raadplegen van de gezondheidsrisico’s die elektromagnetische frequenties met zich meebrengen.

PHI-technologie

Door onze specialisatie hebben wij ons kunnen focussen op de kern. Zo hebben wij meerder producten ontwikkeld middels ons gepatenteerde PHI-technologie.

Elke DOT heeft zijn unieke eigenschap. Elke DOT vervult daarmee ook zijn eigen toegewezen functie.

Noor & Nature biedt als exclusieve verkoper verschillende producten van Energydots. Bekijk ons aanbod hieronder!

Een compleet product

Om een harmonieuze omgeving te creëren hebben wij meerdere producten ontwikkeld. Producten die uw draadloze apparaten niet meer schadelijk maken. Producten die uw eigen bioveld stimuleren. Producten voor uw huis. En zelfs producen voor uw geliefde, trouwe viervoeter.

Waarom de DOTS?

Allereerst is het van belang om te begrijpen hoe ons lichaam werkt. We zien ons lichaam als vlees en bloed maar het is veel meer dan dat. Ons lichaam is niets meer dan miljarden moleculen op elkaar die vibreren op een bepaalde frequentie. Elk lichaam heeft een energieveld, wat tevens meetbaar is. Zeer oude beschavingen waren hier al bewust van en vandaag de dag wordt men hier gelukkiger weer steeds bewuster van.

EMF

EMF, oftewel elektromagnetische frequenties worden uitgestraald door bijvoorbeeld smartphones, WIFI, zendmasten (3, 4 en 5G). Al deze elektromagnetische frequenties tasten ons eigen energieveld aan wat tevens is bevestigd door studies.

Elektromagnetische frequenties, belasten ons eigen energieveld, het gevolg hiervan is dat mensen lijden aan elektro-stress. Onder andere hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, depressie en angst zijn geen onbekende begrippen voor deze mensen.

 

De unieke oplossing

De energie-DOTS zijn geprogrammeerd middels een unieke, gepatenteerde high-end technologie. De DOTS bevatten een magneet. Deze magneet is geprogrammeerd met een specifieke frequentie. Dit gebeurt door de PHI-technologie.

De magneetjes zijn geprogrammeerd met ons gezond lichaamseigen frequentie. De DOTS zijn dus zo geprogrammeerd dat zij externe EMF-invloeden zullen neutraliseren. Het resultaat is dat onze lichaam wordt ontlast van gifstoffen, zodat ook onze lever het niet te verduren krijgt.

Meer informatie?

Lees meer over de frequenties die onze lichaam op dagelijkse basis beïnvloeden op de officiële website van Energydots

Een onafhankelijk en dus eerlijk onderzoek op de officiële website van Energydots

X