Zwarte zaad Biologisch 100 gram (Nigella Sativa, Habba Sawda)

4,50

Nigella Sativa is één van de meest bestudeerde medicinale planten in de afgelopen jaren. Als gevolg hiervan is er veel onderzoek gedaan naar het gebruik van deze plant.

Daarom zijn er tal van wetenschappelijke studies die stellen dat het kan helpen om je gezondheid te verbeteren, als je het op de juiste manier consumeert.

  • Eén van de belangrijkste geneeskrachtige stoffen die in de zaden bevatten, is thymoquinone, het belangrijkste bioactieve bestanddeel van de etherische olie.

  • Boordevol met antioxidanten. Antioxidanten zijn stoffen die schadelijke vrije radicalen neutraliseren en oxidatieve schade aan cellen voorkomen. Onderzoek toont aan dat antioxidanten een krachtig effect kunnen hebben op gezondheid en ziekte. Verschillende verbindingen in zwarte komijn, zoals thymoquinone, carvacrol, t-anethol en 4-terpineol, zijn verantwoordelijk voor de krachtige antioxiderende eigenschappen.

  • Kan cholesterol verlagen. Zwarte komijn is vooral effectief gebleken als cholesterol verlagend

  • Blackseed ondersteunt de stofwisseling, spijsvertering en een lage suikerspiegel.

  • ook geschikt om bronchitis en hoest te verminderen.

 

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Zwarte zaad bevat meer dan 100 belangrijke chemische verbindingen. Het bevat voor ongeveer 21% proteïnen, 38% koolhydraten en 35% plantaardige vetten en oliën. De actieve ingrediënten van Zwarte zaad zijn Thymochinon, Nigelline en vette oliën. Het bevat belangrijke hoeveelheden proteïnen, koolhydraten en essentiële vetzuren. Andere ingrediënten zijn linoleumzuur, oleïnezuur, calcium, kalium, ijzer, zink, magnesium, seleen, niacine, vitamine A, vitamine B, vitamine B2 en vitamine C.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.