VSM Arnikind gel kind 0-6 jaar

11,95

VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel

  • Verzorgende eerste hulp gel
  • Voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid
  • Verzorgt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Met de natuurlijke ingrediënten Arnica montana en Calendula officinalis
  • Vanaf de geboorte te gebruiken

 

Arnikind Vallen en stoten gel is een verzorgende gel die speciaal is ontwikkeld als eerste hulpmiddel voor kinderen van 0 tot 6 jaar, die met vallen en opstaan leren kruipen, lopen, fietsen en spelen.

Groot worden gaat met vallen, opstaan en weer doorgaan. Bij het ontdekken van de grotemensenwereld gaan kindjes vaak als kleine avonturiers door het leven. De motoriek van kinderen is volop in ontwikkeling en hierdoor gaat het leren kruipen en lopen vaak met vallen en opstaan. Zijn ze weer wat groter, dan kunnen ze tijdens het fietsen, spelen en ravotten vallen of zich stoten.

Daarna kan Arnikind Vallen en stoten gel worden gebruikt om de huid te verzorgen. Arnikind Vallen en stoten gel is een eerste hulpmiddel voor kinderen en bevat de natuurlijke ingrediënten Arnica montana (valkruid) en Calendula officinalis (goudsbloem). De gel is een plantaardig middel, dus zonder dierlijke ingrediënten.

 

 

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Ingredienten
Aqua, alcohol, Calendula officinalis extract, carbomer, Arnica montana extract, methylparaben, sodium hydroxide, disodium EDTA.

Gebruik
Arnikind Vallen en stoten gel is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid. De gel 2 tot 3 keer per dag op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

color

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.