Vitamine D3 Drops

250punten

Op voorraad

Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Vitamine D-3 is van vitaal belang voor veel functies in ons lichaam. Vitamine D beïnvloedt ook een groot aantal belangrijke biologische functies die van vitaal belang zijn voor de gezondheid en het welzijn. Vitamine D3 speelt een grote rol bij het in standhouden van onze gezondheid. Het is essentieel voor vele processen in het lichaam zoals, het immuunsysteem, in het onderhouden van sterke botten en vele andere stofwisselingsprocessen. Tegenwoordig hebben veel mensen een Vitamine D3 tekort door gebrek aan zon, het leven in een koud klimaat, medicatie gebruik enz. Steeds meer onderzoeken laten zien dat Vitamine D3 tekorten steeds vaker voorkomen en deze tekorten worden gelinkt aan vele aandoeningen.

Gebruik als voedingssupplement dagelijks 2 druppels of zoals voorgeschreven door uw arts uit de gezondheidszorg. Kan worden gemengd met voedsel of vloeistoffen.
Gebruikswijze; voor te druppelen de fles ondersteboven houden.

Gebruik bij kinderen

Kinderen vanaf 3 jaar: 1 druppel dagelijks.
Kinderen vanaf 12 jaar: 2 druppels dagelijks.
Let op: Buiten het bereik houden van kinderen. Niet gebruiken bij kinderen onder 3 jaar.

Zout, tarwe, mais, gist, suiker, melk, conserveermiddel, en vis

Vitamine D en Magnesium werken samen
Vitamine D3 gebruikt magnesium voor zijn lichaamsprocessen er zou dan makkelijk een magnesium tekort kunnen ontstaan. Naast vitamine D3 is het dus van groot belang Magnesium suppletie te nemen. Zonder voldoende magnesium kan je lichaam de vitamine D die je inneemt, niet goed gebruiken.

 

 

LET OP:

Op de huidige voorraad is een houdbaarheidsdatum van 04-2023. Product kan gebruikt worden na datum. Er worden geen onderzoeken gedaan naar deze data. Indien meer wordt gebruikt of met meer personen is het flesje eerder op. Een nieuwe voorraad komt voorlopig helaas niet binnen. Maak gebruik van de huidige prijs. Prijzen worden hoger!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.