Vitamine D3 in olijfolie

27,95

-1 Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Vitamine D-3 is van vitaal belang voor veel functies in ons lichaam. Vitamine D beïnvloedt ook een groot aantal belangrijke biologische functies die van vitaal belang zijn voor de gezondheid en het welzijn. Vitamine D3 speelt een grote rol bij het in standhouden van onze gezondheid. Het is essentieel voor vele processen in het lichaam zoals, het immuunsysteem, in het onderhouden van sterke botten en vele andere stofwisselingsprocessen. Tegenwoordig hebben veel mensen een Vitamine D3 tekort door gebrek aan zon, het leven in een koud klimaat, medicatie gebruik enz. Steeds meer onderzoeken laten zien dat Vitamine D3 tekorten steeds vaker voorkomen en deze tekorten worden gelinkt aan vele aandoeningen.

Aanbevolen gebruik

Gebruik als voedingssupplement dagelijks 2 druppels of zoals voorgeschreven door uw arts uit de gezondheidszorg. Kan worden gemengd met voedsel of vloeistoffen.
Gebruikswijze; voor te druppelen de fles ondersteboven houden.

Gebruik bij kinderen

Kinderen vanaf 3 jaar: 1 druppel dagelijks.
Kinderen vanaf 12 jaar: 2 druppels dagelijks.
Let op: Buiten het bereik houden van kinderen. Niet gebruiken bij kinderen onder 3 jaar.

Vrij van: Zout, tarwe, mais, gist, suiker, melk, conserveermiddel, en vis

Extra informatie

Vitamine D en Magnesium werken samen
Vitamine D3 gebruikt magnesium voor zijn lichaamsprocessen er zou dan makkelijk een magnesium tekort kunnen ontstaan. Naast vitamine D3 is het dus van groot belang Magnesium suppletie te nemen. Zonder voldoende magnesium kan je lichaam de vitamine D die je inneemt, niet goed gebruiken.


 

 

Extra informatie

Bron van

Inhoud

Ingrediënten

,

Vrij van

, , , , , , ,

6 beoordelingen voor Vitamine D3 in olijfolie

 1. 5 out of 5

  Bouchra El Ballata (geverifieerde eigenaar)

  Mijn vitamine D gehalte is nog nooit zo hoog geweest!
  Gemakkelijk in te nemen!
  2 à 3 (in de winter) druppels per dag op e koffielepeltje onder de tong voor het slapen gaan.
  Een echte aanrader!

 2. 5 out of 5

  Anne Ricou (geverifieerde eigenaar)

  Eenvoudige inname, duidelijke instructies.
  Ik kon ook extra vragen stellen voor en na de bestelling hierover.
  Ik voel me nu na een week al veel beter!

 3. 5 out of 5

  Aziza (geverifieerde eigenaar)

  Super makkelijk in te nemen. Mijn vit d gehalte is nooit eerder zo op peil geweest. Hele service id top . Altijd kan je vragen stellen. Super tevreden

 4. 2 out of 5

  Nadia Archi (geverifieerde eigenaar)

  vijf sterren voor het product zelf, want ik heb dit al eerder besteld en lang gebruikt.
  Onlangs weer besteld (januari 2023) en tot mijn verbazing is houdbaarheidsdatum t/m april 2023! Als je je aan de dagelijkse hoeveelheid houdt dan zou je met zo’n flesje ruim een jaar moeten doen, maar wat is het effect als houdbaarheidsdatum is verlopen. Ik vind het erg jammer dat dit er niet is bijgezet bij aanschaf van het product. Vorige flesje wat houdbaarheidsdatum heel ver en niet nog maar 3 maanden geldig.
  Ik verwacht eerlijkheid en geen product dat bijna verlopen is vandaar voor nu maar 2 sterren.

  • noorandnature

   Via leverancier hebben we in januari een voorraad ontvangen met korte houdbaarheid, dit hebben we op onze webshop ook gedeeld en zij hebben dit ook op hun webshop gedeeld. Ook stond er bij als de houdbaarheid verlopen is dat dit nog 6 maanden erna ingenomen kan worden zonder dat de werking afneemt. U heeft vitamine D3 in januari ontvangen. Op de verpakking staat heel duidelijk (achterkant) dat flesje 240 druppels bevat. Dosering advies op verpakking: 1 x daags 2 druppels. Dit betekent dat 1 flesje precies voor 4 maanden is. Houdbaarheidsdatum was tot 30 april. Bij een hogere dosering is flesje zelfs eerder op (2 / 3 maanden). U had ons hier gerust over kunnen contacteren 🙂

 5. 5 out of 5

  Latifa Rezzougui (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben blij het product bij jou te kunnen aanschaffen. Het was bijna nergens meer verkrijgbaar. Super goede en snelle service

 6. 5 out of 5

  Yoshi Kalin (geverifieerde eigenaar)

  Zeer tevreden over deze vit. D. Druppels. We gebruiken het voor het hele gezin. Mijn kindjes krijgen 2 druppels per dag en mijn man en ik nemen elk 3 druppels p.dag. dit in combinatie met jullie magnesium spray.
  Nu tijdens mijn zwangerschap ook een absolute must have.

  Ook jullie service en adviezen zijn altijd super.
  Ben al jaren zeer tevreden als klant.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.