Vitamin C Dag & Nacht Crème

44,95

Het ideale middel voor:

-De regulering van een optimale huidfunctie
-De beïnvloeding van de productie van collageen
-Bescherming tegen huidschade
-Het herstel van jeugdige veerkracht
-De verjonging van de celmembranen van de huid
-Het vasthouden van vocht in de huid en
-Het herstel van een beschadigde huid.

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Vitamin C Day & Night Crème

Vitamine C is een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert en een barrière vormt voor schadelijke stoffen uit de omgeving die ons lichaam aantasten. Vitamine C is een noodzakelijke factor in de synthese van collageen: het vervijfvoudigt de collageensynthese, verbetert de elasticiteit van de huid en verzacht rimpels.

Bovendien voorkomt het de melaninesynthese en de ontwikkeling van hyperpigmentatie en verkleuring op de huid, en kan zelfs helpen bestaande hyperpigmentatie te vervagen. Onze Vitamin C Day & Night Cream bevat glycerine en 13% pure vitamine C.

Het vermindert rimpels en laat de huid stralen. Het werkt als een uitstekende anti-age verzorging, vermindert de tekenen van huidveroudering en verbetert de textuur van de huid. Vitamine C crème exfolieert en maakt de huid gladder en gezonder en verfijnt de poriën, terwijl glycerine de huid optimaal hydrateert. De vitamine C crème is verrijkt met hyaluronzuur, dat de huid helpt haar vocht en elasticiteit te behouden.

Naast al deze prachtige ingrediënten is ook duindoornolie aan de crème toegevoegd: een van onze duurste oliën in de huidverzorging. Duidoornolie is rijk aan caroteen, vitamine C, E en F, natuurlijke pigment carotenoïden, tocoferol en fytosterol. Deze etherische olie wordt gebruikt als ontstekingsremmer en vermindert littekens. Naast de bovengenoemde gezonde ingrediënten heeft duindoornolie de hoogste percentages omega 7-vetzuren: het bevat essentiële vetzuren en omega 3, 6, 7 en 9.

Hoe te gebruiken:
Voor het slapengaan, na reiniger en tonic met de vingertoppen met lichte, opwaartse bewegingen in gezicht en hals masseren.

Houdbaarheid:

12 maanden

LET OP: Bij een gevoelige huid of huid die gevoelig is voor zonneallergie, wordt aangeraden het gebruik van vitamine C preparaten te beperken tot de koelere perioden van het jaar, om de kans op huidirritatie en roodheid te verminderen.Mensen die geen gevoelige huid hebben, kunnen het hele jaar door producten met vitamine C aanbrengen, maar wordt aangeraden de producten alleen ‘s avonds te gebruiken om hyperpigmentatie te voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.