SYMBIOFLOR 1 (Pre- & Probiotica) Druppels 50ML

14,95

Symbioflor® herstelt mucosaal immuunsysteem 2.

Nieuw Acute aandoeningen: Deze gaan steeds gepaard met een verminderde weerstand, waardoor het immuunsyteem behoefte heeft aan een snelle en efficiënte activatie.

Symbioflor® 1: luchtweginfecties zoals griep, verkoudheden maar ook een uitbraak van sinusitis, otitis, bronchitis. Een chronische luchtwegaandoening wordt dikwijls afgewisseld met perioden van acute uitbraken van de infectie. Studies tonen aan dat tijdens deze acute fase een verhoogde dosering van symbioflor® 1 zeer goede resultaten geeft.

– Door de activering van de slijmvlies immuniteit worden zowel virale als bacteriële infecties snel onderdrukt.
– Vermindering van het aantal recidiverende infecties na een virale infectie.

3 Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Symbioflor® 1: bij alle chronische luchtweginfecties. Ter vermindering van recidiverende infecties van de bovenste en onderste luchtwegen. In het bijzonder bij ontsteking van de sinussen (sinusitis), oren (otitis) en de bronchiën (bronchitis) Dosering:

Volwassenen: 3 maal 30 druppels + 3 x 2 drs. in de neus
Kinderen 2-18: 3 maal 20 druppels + 2 x 2 drs. in de neus
Zuigelingen 2 x aantal druppels volgens leeftijd in maanden + 2 x 1 druppel in de neus. De druppels gedurende een minuut in de mond houden en gorgelen alvorens in te slikken. Inname ’s ochtends bij opstaan, ’s middags vóór de maaltijd en ’s avonds vóór het slapengaan. Bij zuigelingen: de druppels op de tong of lippen druppelen bij voorkeur vóór de maaltijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.