ProNite Gold 90 vegan caps

39,50

ProNite Gold is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een goede nachtrust. Het bevat onder andere passiflora ter bevordering van de slaapbereidheid en valeriaan om lekker te slapen¹. Daarnaast bevat ProNite Gold de vitamines B1 en B3 die bijdragen aan fitheid en melatonine.

 

Met valeriaan om lekker te slapen¹
Met passiflora ter bevordering van de slaapbereidheid
Bevat melatonine, lupulinum en B-vitamines
90 vegetarische capsules per verpakking

¹ Gezondsclaims in afwachting van Europese toekenning.

 

Virtuoos NZVT logoVirtuoos wada logo

5 Op voorraad

Vergelijk
Categorieën: ,

Product beschrijving

Een goede nachtrust stelt lichaam en geest in staat om zich te herstellen. Tijdens de slaap herstelt het lichaam en dat is goed voor de spieren. Door gedurende de nacht goed te herstellen kan je sneller opnieuw intensief trainen. Een goede nachtrust kan jouw prestaties ten goede komen. Kortom, een goede nachtrust draagt bij aan succes.

Mensen die zeer intensief sporten kunnen soms wat ondersteuning bij het slapen gebruiken. Dit kan te maken hebben met spanning voor een belangrijke wedstrijd. Ook kan zware inspanning de slaapfunctie beïnvloeden. Het tijdstip van de training of wedstrijd speelt eveneens een rol. Wie vroeg moet opstaan voor de training moet ook op tijd naar bed. Ook (internationale) reizen kunnen van invloed zijn op de slaap.

ProNite Gold

ProNite Gold bevat een combinatie van kruiden, vitaminen en melatonine. Het gebruik van valeriaanextract om lekker te slapen en om rust te geven is al eeuwen bekend. Vandaag de dag is valeriaan nog altijd een veel gebruikt kruid om te ontspannen en een natuurlijke gezonde nachtrust te bevorderen. Ook passiflora bevordert de slaapbereidheid. ProNite Gold bevat de hoogste kwaliteit valeriaan en passiflora en is geschikt als ontspanning gewenst is. De ingrediënten in ProNite Gold helpen om na een gezonde nachtrust lekker uitgerust en fris wakker te worden. Valeriaan en passiflora kunnen je ook ondersteuning geven bij een jetlag, door het reizen tussen verschillende tijdzones.

De vitamines B1 en B3 in ProNite Gold spelen een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen. Daarnaast bevorderen ze de energiestofwisseling. Vitamine B3 draagt bovendien bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

NZVT-gecertificeerd

ProNite Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. ProNite Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden.

Aanvullende informatie

Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingrediënten

Samenstelling per vegetarische capsule
IngrediëntHoeveelheid %RI
Melatonine0,29 mg *
Vitamine B1 (als thiamine nitraat)0,37mg33
Vitamine B3 (als nicotinamide)5.33 mg33
Passiflora incarnata extract125 mg*
L-Theanine133.3 mg*
Lupulinum100 mg*
Valeriana officinalis extract250 mg*
 RI = Referentie inname
* RI niet bepaald

geadviseerd gebruik

Neem 1 capsule 30 minuten voor het slapen gaan.
Bij het reizen (internationale vlucht): direct voor de vlucht 1 capsule.

Waarschuwing

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.