Virtuoos Probioticum Gold 90 vegan caps

49,50

Probioticum Gold bevat per vegetarische capsule maar liefst 3 miljard levensvatbare melkzuurbacteriën. Speciaal ontwikkeld om het zure milieu van de maag te overleven, zodat de bacteriën levend de darm bereiken. Tevens bevat Probioticum Gold prebiotische vezels en vitamine C. Vitamine C geeft bovendien extra weerstand bij lichamelijke inspanning¹. Hierdoor is het ideaal voor de fanatieke sporter.

 

3 miljard levensvatbare bacteriën per capsule
Bereiken levend de darm
Met gepatenteerd ingrediënt LactoSpore®
Bacillus Coagulans, uniek sporevormend probioticum
Met toegevoegde prebiotische vezels

 

Virtuoos NZVT logoVirtuoos wada logo

0 Op voorraad

Vergelijk
Categorieën: ,

product beschrijving

Probiotica zijn levende bacteriën. Deze bacteriën komen via de maag in de darmen terecht. Veel van deze bacteriën overleven het zure milieu in de maag en dunne darm en bereiken uiteindelijk de dikke darm.

Probioticum Gold is samengesteld op basis van drie branded ingredients. Lactospore is een bereiding op basis van melkzuurbacteriën (probioticum). Actilight is een oligosaccharidencomplex. En Fibregum is een prebiotische voedingsvezel.

NZVT-gecertificeerd

Probioticum Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Probioticum Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (1 vegetarische capsule) 
IngrediëntHoeveelheid %RI
Lactospore®200 mg*
Actilight® – Fructo-oligosacchariden300 mg*
Fibregum™ – Prebiotische vezel200 mg*
Vitamine C (als ascorbinezuur)12 mg15%
RI = Referentie-inname
* RI niet bepaald

geadviseerd gebruik

1 capsule met ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd. Eventueel kan de dosering worden verhoogd naar 2 capsules.

waarschuwing

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.