Pella Wonderdoekjes, 60x40cm voor elke toepassing, 3 kleurs

130punten

Premium quality @Pella

Pella schoonmaakdoeken

Nooit meer lang bezig met het schoonmaken van je ramen, spiegels, tegels, rvs apparatuur, hoogglans wit oppervlakten, afzuigkap etc.

Ze laten absoluut geen krassen of vlekken achter. Met de Pella doeken is nadrogen of na vegen verleden tijd!

Gebruiksaanwijzing:

-Voor het eerste gebruik moet u de Pella schoonmaakdoeken 10 minuten laten weken in warm water. Bij meerder maal gebruik kunt u het gebruiken door alleen maar nat te maken met lauw water.

-Pella schoonmaakdoeken mogen gewassen worden in de wasmachine NIET wassen met wasverzachters, alleen met wasmiddel op 40 graden.

-Deze doeken mogen NIET gestreken worden.

Onze schoonmaakdoeken zijn milieuvriendelijk!

Op voorraad

Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Productbeschrijving

De microvezel droogdoeken 40 x 60 cm met ruitstructuur zijn te gebruiken voor het drogen van meerdere ondergronden zoals kunststof, glas, aluminium, keramiek, natuursteen, rvs, enzovoort. Eerst voor reinigen met een vochtige microvezel schoonmaakdoek vervolgens.

Deze microvezel schoonmaakdoek is geschikt voor alle werkzaamheden. Dankzij de weving is deze doek zeer geschikt om te gebruiken als inwasdoek bij het ramen zemen of al het dagelijks schoonmaak werk. De structuur zorgt ervoor dat vuil zich optimaal aan de doek hecht en minder kracht benodigd is bij het schoonmaken. Deze doek is het beste vochtig te gebruiken de structuur veranderd totaal als de doek vochtig is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.