Orthiflor Start Probiotica 42gr

22,90

Probiotica voor moeder en kind, bevat Ecologic Panda

Probiotica in poedervorm voor moeder en baby (zuigelingen). Te gebruiken vanaf de laatste zes weken van de zwangerschap. Bevat 3 bacteriestammen. Orthiflor Start kun je gebruiken als je zwanger bent én daarna als je borstvoeding geeft. Ook geschikt voor vegetariërs.
  •  Probiotica met 3 bacteriestammen
  •  Speciaal voor moeder en baby
  • Te gebruiken vanaf (eindfase v/d) zwangerschap

Op voorraad

Vergelijk

Product beschrijving

Orthiflor Start is een probioticum voor (aanstaande) moeders en hun baby in poedervorm. Dit probioticum met 3 verschillende bacteriestammen is ook speciaal bedoeld voor zuigelingen. Orthiflor Start kan tijdens de zwangerschap en de borstvoeding worden gebruikt – ook door vegetariërs!

Je begint met Orthiflor Start tijdens de laatste 6 weken van je zwangerschap. Na de geboorte kun je Orthiflor Start aan de fles- of moedermelk toevoegen tot de leeftijd van 1 jaar.

 

 

Ingrediënten

1,5 maatschepjes (3 gram) bevatten:

bacteriepreparaat 3 x 109 kve*
in ongeveer gelijke verhoudingen:
– Bifidobacterium bifidum
– Bifidobacterium infantis
– Lactococcus lactis
*kve = kolonievormende eenheden

Rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur

Bevat geen synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

 

Geadviseerd gebruik

Tijdens de laatste 6 weken van de zwangerschap is de aanbevolen dosis 3 gram per dag (1,5 maatschepjes). Voor inname voeg je het poeder toe aan een half glas lauwwarm water en laat het 15 minuten staan. Even doorroeren en dan opdrinken, het liefst op een lege maag en voor het slapen gaan.

Voor je kindje is de aanbevolen dosering vanaf de geboorte tot 1 jaar, 3 gram per dag (1,5 maatschepjes). Je voegt het eenvoudig toe aan flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water maximaal 37 °C).

Waarschuwing

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen (bijv. met koemelkallergie) die onder artsenbehandeling staan, is deskundige begeleiding aanbevolen.

Laat het niet langer dan 5 minuten staan. Droog en bij kamertemperatuur buiten bereik van kinderen bewaren.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten. De geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.