Natures Answer Sambucus kids vlierbessen extract

21,49

– Geen kunstmatige smaak-, zoet- of kleurstoffen
– Geen benzoaten of andere synthetische conserveermiddelen
– Advanced Botanical Fingerprint Technology®
– Holistically Balanced®

 

Op voorraad

Vergelijk

Product beschrijving

Een kruidenpreparaat moet de belangrijkste bestanddelen bevatten en daarmee ook de bijzondere eigenschappen van de heilzame plant. Nature’s Answer gaat een aantal stappen verder in de ontwikkeling van kruidenpreparaten. Frank D’Amelio, oprichter van Nature’s Answer, erkent dat de therapeutische waarde van een plant ligt in het synergetische balans van de bestanddelen. Met innovatieve en gepatenteerde productiemethoden zorgt Nature’s Answer dat alle bestanddelen in hetzelfde perfecte balans bevinden in het extract, precies zoals dat in de kruid in de natuur ook is. Zodoende heeft een extract van Nature’s Answer de zelfde bijzondere holistische eigenschappen.

Alle kruiden hebben unieke chemische karakteristieken en kunnen hierdoor worden geïdentificeerd net zoals een menselijke vingerafdruk (fingerprint). Met behulp van de Advanced Botanical Fingerprint Technology® worden de grondstoffen geïdentificeerd, gecontroleerd en hierdoor verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Door de revolutionaire Bio-Chelation® koude extractie techniek wordt van elk kruid mbv zijn natuurlijk oplosmiddel (menstruum) het extract verkregen samen met het oorspronkelijke synergetische balans. Omdat elk kruid een andere samenstelling heeft, heeft elk kruid zijn eigen unieke en optimale oplosmiddel.

Tot slot vindt het Holistic Authentication® proces plaats, waarbij het gehele fytochemisch spectrum geanalyseerd wordt in plaats van maar een aantal componenten. Het resultaat is een Holistically Balanced® extract met het gehele spectrum van bestanddelen zo perfect mogelijk in balans als in de kruid, groeiend in de wilde natuur.

Sambucus nigra ondersteunt het afweersysteem.

Ingrediënten

Vlierbessen (Sambucus nigra L) Extract, Echinacea (E. purpurea) bloem, Astragalus wortel, Echinacea (E. angustifolia) wortel, organic agave siroop, plantaardige glycerine, gezuiverd water, citroenzuur

 

Geadviseerd gebruik

Goed schudden voor gebruik!
Neem voor kinderen 4-12j 5 ml (1 theelepel) 2x per dag in 100ml water.
Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

 

Waarschuwing

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.