5.00 out of 5
(1 klantbeoordeling)

Lezing: Preventieve gezondheidszorg bij kinderen.

15,00

0 Op voorraad

Vergelijk
Categorie:

Beschrijving

Lezing Preventieve gezondheidszorg bij kinderen

Inleiding:

Ik ben Arjen Pasma (1945), homeopaat sinds 35 jaar, na 10 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben. Ik heb ervaring in mijn eigen praktijk (Scherpenzeel, Frl.) en werk sinds 2008 elk jaar tenminste een maand in een kliniek voor homeopathie in Malawi. Ik ben gewend te werken onder hoge druk, maar ben langzamerhand toe aan beëindigen van mijn praktijkwerkzaamheden en ik wil nog een aantal boeken schrijven over vaccineren, mijn ervaringen in Malawi en mijn werk als homeopaat. Sinds november 2016 ben ik lid van de Facebook groep Vaccin Vrij (en nog een paar groepen) en schrijf daar gevraagd en ongevraagd op vragen van ouders en geregeld publiceer ik daar zelf ook mijn visie en ideeën.

Door kennis en ervaring in de dagelijkse praktijk weet ik hoe diep-ingrijpend vaccinaties kunnen zijn en ik ben toegegroeid naar een visie die ik heb omschreven in de teksten ‘Ik ben een ex-vaxxer’ en ‘Vaccinaties Samengevat’. Op basis van die teksten wil ik graag met ouders en geïnteresseerden praten over de mogelijkheden die open staan wanneer ouders hun kinderen niet (meer) laten vaccineren. Ik doe dat in groepen die naar mijn ideeën willen luisteren. Ik ga geen discussies aan over vóór of tegen vaccineren. Het is mijn idee dat eenieder zich informeert op basis van kennis en inzicht en zorg (om kinderen) en vervolgens zijn of haar weg kiest. Tijdens een bijeenkomst/lezing ga ik graag het gesprek aan met ouders die mijn beide teksten hebben gelezen en daar vragen over hebben en die zal ik zo goed mogelijk beantwoorden. De kern van mijn verhaal is: acute ziekten en kinderziekten dragen een nut een noodzaak in zich om d.m.v. het doormaken van die ziekten het organisme te reinigen en het immuunsysteem te trainen waardoor chronische ziekten op afstand gehouden worden. De toestand vandaag de dag is zeer ernstig: wij leven in een periode waarin het immuunsysteem, het hormoonstelsel en het zenuwstelsel zeer ernstig onder druk zijn komen te staan. Het wordt er niet gemakkelijker op en ik ben tamelijk somber gestemd over de toekomst van de bevolking als geheel. Voor elk afzonderlijk kind in de praktijk heb ik hoop.

 

Preventieve gezondheidszorg bij kinderen

 

 Het doel van preventie is te zorgen dat kinderen gezond blijven door hun gezondheid te bevorderen en te beschermen. Ook heeft preventie tot doel ziekten en complicaties van ziekten te voorkomen of in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen. Preventie in de periode vóór en vanaf het begin van de zwangerschap is belangrijk voor de gezondheid van de toekomstige baby, zowel direct vanaf de geboorte als in de rest van z’n leven. Doel is gezond blijven en gezondheid te bevorderen en te beschermen.

 

Onderwerpen

Deze onderwerpen komen o.a. aan bod:

 • Het geven van informatie over ziekten bij kinderen, vaccins en de gevolgen van vaccineren..
 • Het informeren over behandelingsmogelijkheden van vaccinatieschade.
 • Het bieden van informatie aan allen die bewust kiezen voor wel, niet of gedeeltelijk vaccineren.
 • Het bieden van informatie over alternatieve ziektepreventie.
 • De natuurlijke weerstand en hoe het immuunsysteem van je kind te versterken
 • Eerste hulp bij kleine kinderen (vallen, insectenbeet, brandwond enz)

 

 

 

Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u van ons 2 teksten per mail opgestuurd. Deze teksten zijn door Arjen Pasma geschreven en zouden wij graag willen dat u deze  info op voorhand leest. Op deze dag is er vooral ruimte om ook u vragen te kunnen stellen.

 

 

 

Datum 25-01-2020

Tijdstip 13.00 tot 17.30 uur

Locatie: Hotel Zuid 

Adres: Fletersdel 1  in Genk

 

Met natuurlijke groet,

Noor & Nature

 

1 beoordeling voor Lezing: Preventieve gezondheidszorg bij kinderen.

 1. 5 out of 5

  Akkiz Yildiz (geverifieerde eigenaar)

  Het was een heel leerrijke namiddag. Organisatie was super; locatie,hapje/drankje tijdens de pauze en ruimte voorzien voor het gebed! Hoop dat er nog meer zulke lezingen georganiseerd gaan worden.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.