Lactibiane Reference 30 capsules

29,80

Voedingssupplement op basis van probiotica, in capsules. Verbetert de darmfunctie en versterkt de darmflora. Wordt gebruikt bij ongemakken bij de darmtransit, bij opgeblazen gevoel, en bij winderigheid. Tegen darmklachten, zorgt voor het behoud van een evenwichtige darmflora en versterkt het immuunsysteem.

 

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Lactibiane Reference

Lactibiane Reference bestaat uit 4 specifieke microbiotische stammen in een dosering van 10 miljard per zakje van 2,5 g of per capsule.

Beschrijving

Lactibiane Reference bestaat uit 4 specifieke microbiotische stammen in een dosering van 10 miljard per zakje van 2,5 g of per capsule:
Bifidobacterium longum LA101
Lactobacillus helveticus LA102
Lactococcus lactis LA103
Streptococcus thermophilus LA104

Gebruiksadvies

 1 capsule per dag, 30 dagen. Op te lossen in een glas met 150 tot 200 ml water vóór een maaltijd. Capsules in te nemen met een groot glas water, vóór een maaltijd.

 

Wanneer gebruiken?

Verbetert de intestinale flora, en hierdoor de ongemakken bij de darmtransit (o.a. trage transit, winderigheid, opgeblazen gevoel).
Na inname van antibiotica (korte kuur)

Voorzorgsmaatregelen

Op een koele droge plaats bewaren.

 

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.