Virtuoos Krill Omega-3 gold 90 caps

55,00

Krill Omega-3 Gold is een omega-3 supplement op basis van krillolie. Het bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA. Een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA is goed voor het hart, en een dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij aan de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

 

Omega-3 vetzuren uit Antarctische krill
Goed voor het hart¹
Draagt bij aan de hersenfunctie en het gezichtsvermogen²
Gewonnen met duurzame Eco-Harvesting® technologie
Vrij van toevoegingen en onzuiverheden

¹ Een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA draagt bij tot de normale werking van het hart.
² Een dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie.

Virtuoos NZVT logoVirtuoos wada logo

Op voorraad

Vergelijk

Product beschrijving

 

Krill Omega-3 Gold is de nieuwe generatie Omega-3. Deze onverzadigde vetzuren zijn niet afkomstig uit vette vissoorten, maar worden gewonnen uit Krill (Euphausia superba). Krill is een verzamelnaam voor ongeveer 80 soorten kleine garnaalachtige schaaldiertjes van 1 tot 6 centimeter. Zij komen voor in grote scholen in de wateren rondom Antarctica. Krill voedt voedt zich met plankton en met algen die veel omega 3 vetzuren bevatten. Krill olie is minder verontreinigd omdat krill aan het begin van de voedselketen staat en daarom geen verontreiniging uit zee heeft opgehoopt.

EPA en DHA

Dankzij de unieke samenstelling van Krillolie worden de Omega-3 vetzuren DHA en EPA goed opgenomen. Een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA heeft een gunstige invloed op het hart. Daarnaast zijn de omega-3 visvetzuren EPA en DHA een aanvulling op de voeding voor sporters die geen vis eten.

MSC Keurmerk – Duurzaam

Het Marine Stewardship Council-keurmerk (MSC) staat op visproducten die afkomstig zijn van duurzame visserij. Vissers en visserijen die in aanmerking willen komen voor een keurmerk, moeten aan deze criteria voldoen:

  • Geen overbevissing op het visbestand;
  • Behoud van het ecosysteem;
  • Goed en doeltreffend beheer van de visserijactiviteiten.

De Krill die Virtuoos gebruikt wordt gevangen middels Eco Harvesting®, met aandacht voor het totale ecosysteem. Dit gepatenteerde systeem is een milieuvriendelijke krill oogsttechnologie. Dit systeem is samen met the World Wildlife Fund for Nature (WWF-Norway) ontwikkeld. Door deze duurzame oogsttechnologie is Aker Biomarine ook onafhankelijk gecertificeerd naar de standaarden van MSC.

NZVT-gecertificeerd

Krill Omega-3 Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Krill Omega-3 Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (2 licaps)
IngrediëntHoeveelheid %RI
Krill olie; bevat:1180 mg *
Fosfolipiden660 mg
Omega-3;waarvan:318 mg
– EPA177 mg
– DHA82 mg
Astaxanthine100 mcg
 RI = Referentie inname
* RI niet bepaald

“Eco- harvesting® is a Trademark of Aker BioMarine ”

geadviseerd gebruik

2 licaps per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur in combinatie met een maaltijd.

Waarschuwing

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.