Kokosolie Bio koudgeperst

12,95

Voed de huid intensief en beschermt tegen uitdroging

Kan gebruikt worden als haarmasker om het haar en de hoofdhuid een boost te geven

Ondersteunt je huid Gaat vroegtijdige huidveroudering tegen

100% natuurlijk en ongeraffineerd, dus vrij van minerale oliën en synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.

Inhoud: 500 ml

2 Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

100% pure, biologische, ongeraffineerde kokosolie.

De kokosnoot, waar de kokosolie uit gehaald wordt, zit boordevol vitaminen en deze komen voor een groot deel in de kokosolie terecht bij de persing. De unieke samenstelling van kokosolie, die als enige notenolie uit verzadigde vetten bestaat, zorgt ervoor dat uw huid de olie goed opneemt en vocht vasthoudt. Een andere bijzondere eigenschap van kokosolie is de aanwezigheid van caprylzuur, een stof die zuiverende eigenschappen heeft en de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ideaal bij puistjes en onzuiverheden. Verder bevat kokosolie vitamine E, de anti-huidverouderingsvitamine bij uitstek die huidschade herstelt en vroegtijdige vorming van rimpeltjes en pigmentvlekken tegengaat.

Gebruik Voor de huid:

Gebruik de kokosolie als body- of gezichtscrème na het douchen. Laat een klein beetje smelten tussen je handen en smeer het uit over je gezicht en lichaam. Ook heerlijk als hydraterende nachtcrème; Breng ‘s avonds aan op een gereinigd gezicht en word wakker met een zachte, stralende huid.

Voor het haar:

Breng een beetje gesmolten kokosolie aan op droog haar als haarmasker van conditioner, laat het even inwerken en was vervolgens je haar met shampoo, van verdeel bijvoorbeeld een heel klein beetje kokosolie over je droge haarpuntjes als leave-in conditioner. Ongeraffineerde kokosolie heeft een verleidelijke, subtiele kokosgeur die je huid en haar heerlijk laten ruiken.

Extra informatie

Inhoud

Ingrediënten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.