Immuunbooster Pakket

158,50

Het Immuunbooster Pakket is samengesteld voor wat de naam al doet zeggen. Het immuunsysteem versterken zodat het bestand is tegen de herfst en winter. Het is nu de tijd om het immuunsysteem te verbeteren door de juiste voedingsstoffen toe te dienen, zodat het kan vechten tegen de indringers in deze tijd van het jaar.


Pakket bestaat uit:

  • Manuka Honing 800MGO 250 gr €89,50
  • Magnesiumolie 200ml  €14,95
  • Vitamine D3 4000IU Drops: €23,95
  • Camu Camu (Vitamine C) poeder 125 gr € 19,50
  • Zwarte zaad olie (ongefilterd) 50 ml €9,95

Totaal Pakket : €158,50

 

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

Vitamine D3 

Vitamine D3 is letterlijk en figuurlijk de sleutel van het immuunsysteem. Zoals een auto wordt gestart door een sleutel in het contact, wordt het immuunsysteem gestart door Vitamine D3. Letterlijk elke cel in het lichaam heeft Vitamine D3 receptoren. Dat alleen zegt al genoeg hoe belangrijk Vitamine D3 voor het lichaam is. Zorg ervoor dat je met Vitamine D3 niet in een winterdipje komt.

Vitamine D3 is daarnaast de vitamine die het meeste tekort komt bij de Nederlands en Belgische bevolking.

Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar


 

Camu Camu (Vitamine C)

Camu Camu is de één na hoogste natuurlijke bron van vitamine C in de wereld. En natuurlijke vitaminen zijn altijd hoogwaardiger dan synthetische, omdat ze een hogere bio beschikbaarheid hebben en het lichaam herkent als echte vitaminen. Vitamine C heeft invloed op meerdere vlakken in het immuunsysteem. Vitamine C zorgt voor anti-lichamen. Maar vitamine C heeft ook invloed op de witte bloedcellen: natural-killer cellen, fagocyten en lymfocyten. Daarnaast is Vitamine C een zeer krachtige anti-oxidant die vrije radicalen onschadelijk maakt. Vitamine C is onmisbaar voor een sterke immuunsysteem.

Dit zakje met Camu Camu Poeder is voor maar liefst 125 dagen!


Zwarte zaad olie: 

Zwarte komijn wordt al eeuwen gebruikt om een ​​breed scala aan gezondheidsproblemen te genezen. Van verkoudheid en kiespijn tot het bestrijden van darmparasieten en infecties. De geperste zaden (ongefilterd) zitten vol belangrijke vetzuren en stoffen die bijdragen aan het versterken van je immuunsysteem. Zwarte komijnolie is ook voor uitwendig gebruik. Het heeft een kalmerend effect op de huid. Vanwege de ontstekingsremmende, antivirale en antibacteriële eigenschappen is zwarte komijn een effectieve behandeling om griep en verkoudheid te genezen. Het kalmeert keelpijn, vermindert koorts en vermindert spijsverteringsproblemen zoals misselijkheid, maagklachten en krampen. In Europa is zwarte komijnolie lange tijd in de vergetelheid geraakt, totdat door wetenschappelijk onderzoek weer herontdekt werd.


Manuka honing: 

Manuka honing is een speciaal soort honing die wordt geproduceerd in voornamelijk Nieuw-Zeeland & zuidoost Australië. Manuka honing is een ‘superfood’ die rijk is aan antioxidanten, heeft een relatief lage pH waarde – hierdoor kunnen bacteriën niet groeien of overleven en heeft het de ontstekingsremmende eigenschappen van honing. Het is donkerbruin van kleur en heeft een zeer sterke, unieke en rijke smaak.

Deze honing heeft de hoogste antibacteriële werking vanwege de extra bestanddeel MGO oftewel methylglyoxal.             MGO is de ‘natuurlijk voorkomende verbinding’ die Manuka honing zo speciaal maakt – hoe hoger de MGO, des te sterker de werking!

Probeer je de wintermaanden te overleven of heeft je immuunsysteem van tijd tot tijd een boost nodig? Manuka honing is het antwoord.

Manuka honing is niet geschikt voor kinderen onder 12 maanden.


Magnesiumolie:

Magnesium zorgt ervoor dat je lichaam brandstof krijgt door energie vrij te maken uit voeding. Bij een magnesium tekort krijgt je lichaam dus minder energie. Als je minder energie hebt ben je sneller moe en ben je gevoeliger voor stress. Van stress is bekend dat dit je weerstand negatief beïnvloed. Door ons veranderende eetpatroon én een veranderde levensstijl hebben steeds meer mensen last van magnesiumtekort. Hoe kan het dat magnesium zoveel invloed heeft op het lichaam? Het zit hem in de manier waarop magnesium functioneert in de cellen van ons lichaam. Het mineraal magnesium is cruciaal voor meer dan 300 enzym gedreven biochemische reacties die met grote regelmaat in het lichaam plaatsvinden. Magnesium heeft voor ons lichaam dus bijzonder veel functies!

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.