Glycodin

25,90

Beschrijving

Glycodin is een complexformulie bestaande uit alfa-liponzuur, chroom picolinaat, biotine en magnesiumtauraat. De formule is gericht op instandhouding van normale bloedglucose gehalten (chroom).

Complexformule voor bloedglucose gehalten
90 vega capsules

Inhoud: 
Geschikt voor:
Glutenvrij: 
Lactosevrij: 
Vegetariërs: 
Veganisten: 
Vergelijk

Beschrijving

Vitakruid Glycodin is een voedingssupplement dat gericht is op het behoud van normale bloedglucose gehalten (chroom). De formule bestaat uit alfa-liponzuur, chroom picolinaat, biotine (vitamine B8) en magnesiumtauraat. Chroom is een sporenelement speelt een rol in het bloedsuikergehalte en in de insulineafgifte. Chroom zit vooral in graanproducten, groente en fruit. Alfa-liponzuur is een lichaamseigen en zwavelhoudend vetzuur en bevindt zich in de mitochondria van elke cel en is belangrijk voor de cellulaire energieproductie. Daarnaast is Alfa-liponzuur een sterke antioxidant. Magnesiumtauraat is magnesium dat gebonden is aan het aminozuur taurine. Deze combinatie zorgt voor een zeer goede opname van magnesium.

 

 

Ingrediënten

Magnesium tauraat, Hypromellose (capsule), Alfa-liponzuur, Dicalcium fosfaat, Biotine (vitamine B8), Magnesium stearaat (antiklontermiddel), Chroom (picolinaat).

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Ingrediënten per standaard dagdosering

 

 1 vega capsule
RI*
250 mg
5%
200 µg
500%
75 mg
**
700 µg
1400%
* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

 

 

Dosering


Neem 1 tot 3 capsules per dag, bij voorkeur een half uur voor de maaltijd. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Twijfelt u of u dit product kunt gebruiken in combinatie met uw medicijnen? Overleg bij twijfel altijd met uw huisarts. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en op kamertemperatuur bewaren (15-25 °C).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.