Energydots Bioband + Smart

49,95

De BioBAND van Energydots werkt op basis van resonantie. Het is een armband ontworpen om je te beschermen tegen de invloeden van schadelijke straling bijvoorbeeld door draadloze technologie en je zo vitaler en energiek te voelen. De BioBAND heeft een BioDOT in het midden die werkt als een natuurlijk energiesupplement.

Biodot is de persoonlijke Dot. De Dot speciaal voor u om te dragen. Het is geprogrammeerd met krachtige resonerende Phi Technology. De natuurlijke, coherente frequenties die in deze programmering gebruikt worden harmoniseren of stemmen opnieuw uw energieveld af. Ze herinneren uw energieveld aan zijn optimale status door het meer coherent en veerkrachtiger te maken. Het is te vergelijken met het opladen van een batterij, de energie opslaan en opnieuw in balans brengen.

De Biodot kan worden gebruikt door volwassenen (inclusief zwangere vrouwen), kinderen, baby’s, huisdieren en zelfs planten. De energetische programmering wordt niet beïnvloed door water dus u kunt de Biodot ook onder de douche, in bad of in het zwembad dragen.

Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan uw individuele voorkeur te voldoen.

Wissen
Vergelijk
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

De bioBAND is een band met daarin de BioDOT verwerktDe band is gemaakt van rekbaar siliconen en is gemakkelijk te dragen, voelt glad aan en is waterproof.

De bioBAND is ontwikkeld om de BioDOT op een praktische manier mee te nemen. Zeker voor kinderen is het een geweldig mooie accessoire die zij graag omhebben!

Beschikbaar in small (160 mm), medium (180 mm) en large (200 mm).
De bioBAND is te verkrijgen in de kleuren grijs, wit, blauw en de specials paars en rood.

Het principe achter de SmartDOT berust op het natuurkundig principe resonantie. De smartDOT heeft de unieke mogelijkheid om EMF om te buigen naar natuurlijke frequenties.

Ons lichaam reageert als een antenne, die frequenties vanuit de omgeving opvangt. EMF wordt door ons lichaam opgevangen. Daarom is het van belang om deze straling om te buigen naar een harmonieuze frequentie die ons lichaam accepteert en juist stimuleert.

Bij het gebruik van een smartDOT zal uw lichaam dus niet de schadelijke straling binnen krijgen, omdat deze is omgevormd naar een natuurlijke frequentie.

Lees meer over EnergyDOTS

Extra informatie

Kleur

Donkergrijs, Wit, Blauw, Rood, Paars

Maat

Small (160mm), Medium (180mm), Large (200mm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.