Dennennaalden thee 80 gram

7,95

Heilzaam

Dennenthee zou goed zijn voor van alles. Het verhoogt je weerstand en is daarmee een goed middel tegen verkoudheid en griep en het ontspant en zou ontvettend werken. Ook zou het schelen bij depressie en dementie. Het werkt ontsmettend, opwekkend en urine afdrijvend. Dennenthee is een lichaamsontgifter. Een kop dennenthee kan tot 5x meer vitamine C dan dezelfde hoeveelheid sinaasappelsap bevatten. Daarnaast bevatten dennennaalden vitamine A een natuurlijke vetoplosser. Een antioxidant beta-caroteen die goed is voor je zicht, huid- en haargroei en rode bloedcel productie.

 

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

De den kan worden gebruikt als huismiddeltje om verlichting te bieden voor veel kwalen. De genezende werking van de den wordt vooral toegepast bij klachten als een hardnekkige hoest, bronchitis, keelpijn of heesheid. Het is aangetoond dat inhalatie met dennennaaldolie of een thee gemaakt van jonge dennenspruiten een slijmoplossend en kalmerend effect heeft en dus verkoudheidsklachten op een natuurlijke manier tegengaat.

 

Vitamine A

Dennennaalden zijn een geweldige bron van vitamine A, wat goed is voor het gezichtsvermogen en de immuniteit.

 

Slijmoplossende eigenschappen

De thee kan worden gebruikt om slijm op te lossen bij een slijmhoest of een verstopte neus. Ook helpt het keelpijn te verlichten.

 

Antioxidanten

Dennennaalden zijn ook een geweldige bron van antioxidanten, die je cellen beschermen tegen vrije radicalen. Dit zijn agressieve stoffen die schade kunnen geven aan cellen en weefsels.


Gebruik: Te bereiden als kruidenthee: 1 theelepel kruiden op een theekopje, overgieten met kokend water. vervolgens 20 minuten laten in laten trekken.  1 tot 3 kopjes per dag


Waarschuwing: Niet gebruiken tijdens zwangerschap

raadpleeg een arts, therapeut of vraag deskundige advies alvorens planten te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie periode, medicijngebruik en ziekte. Planten kunnen bijwerkingen, contra indicaties en interacties met andere geneesmiddelen hebben.

Bewaaradvies: Droog, koel, afgesloten en buiten bereik van kinderen houden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.