D-Mannose 500 90 Vegan Caps

34,90

Geconcentreerder dan cranberry

  • Hoge dosering d-mannose per capsule
  • Hoogwaardig extractieproces staat aan de basis
  • Geconcentreerder dan cranberry
  • Efficiënte opname door capsule
  • Doodt geen goede bacteriën

Vegan

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

product beschrijving

Hoge dosering d-mannose per capsule

D-mannose 500 van Vitakruid voorziet in een gegarandeerd hoge dosering van de zuiverste d-mannose. De natuurlijke vorm van suiker komt in kleine hoeveelheden in verschillende planten en vruchten voor. Bovendien maakt het lichaam zelf in zeer kleine hoeveelheden d-mannose aan. De hoge dosering van 500 mg per capsule is uitzonderlijk. De meeste d-mannose producten bevatten namelijk per capsule maar de helft, of zelfs minder van de suiker, tegen dezelfde prijs. D-mannose 500 is dus niet alleen effectief voor je lichaam, maar ook uiterst duurzaam voor je portemonnee!

Hoogwaardig extractieproces staat aan de basis

Door het honderd procent natuurlijke extractieproces, waarbij we uitsluitend gebruik maken van vers beuken- en berkenhout, kunnen we een uiterst zuivere vorm van d-mannose garanderen. Binnen dit uitermate secure proces dragen wij zorg voor een optimaal behoud van kwaliteit. De hoogwaardige karakteristieken van de diverse houtsoorten bieden namelijk keer op keer een hoge dichtheid van het poeder, waardoor elke capsule over dezelfde stabiele verhouding van d-mannose beschikt. Dit maakt haar tot het uitgelezen product voor de specifieke toepassing.

Geconcentreerder dan cranberry

De veenbes, ook wel bekend als cranberry, is wellicht de bekendste bron van d-mannose. De werkzaamheid van cranberry komt mede door de geringe hoeveelheid d-mannose in de bes. Ter vergelijking: de dagdosering D-Mannose 500 staat gelijk aan 225 gram cranberry’s. Dat is maar liefst een zak per dag om het effect van slechts één capsule D-mannose van Vitakruid te evenaren!

Efficiënte opname door capsule

Je wilt natuurlijk dat de beste kwaliteit gepaard gaat met een optimale en snelle opname. Daarom biedt Vitakruid je D-Mannose 500 aan in capsulevorm. Dit heeft zowel voordelen op het gebied van opname als smaak. Aanvullende d-mannose absorbeert het lichaam optimaal in het bovenste gedeelte van het maag- darmkanaal.

Vanaf hier komt het vrijwel direct in de bloedbaan terecht, waardoor het opnameproces van de d-mannose uiterst efficiënt verloopt. De capsule fungeert hier als drager voor het d-mannose poeder, zodat het niet direct in aanraking komt met het maagzuur en optimaal kan worden opgenomen. Bovendien zijn de verschillende nutriënten in deze formule geen feest voor de smaakpapillen; de capsule maskeert de nare smaak die dit natuurlijke product eventueel kan hebben.

Doodt geen goede bacteriën

D-mannose heeft als groot voordeel ten opzichte van andere producten dat het geen goede darmbacteriën doodt. Het is een 100% natuurlijk nutriënt dat het lichaam ook als zodanig herkent, waardoor er geen irritatie optreed in de darmen, maag of lever. Hierdoor behoudt het lichaam bij suppletie de natuurlijke balans in het lichaam. Bovendien scheidt ons lichaam overmatige inname gemakkelijk via de nieren uit.

ingrediënten

D-Mannose, Aardappelzetmeel (vulstof), Vegetarische HPMC capsule, Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel), Zonnebloemolie (flow verbeteraar).

Bevat geen: gluten, gist, sacharose, lactose, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Samenstelling per dosering (1 vega capsule)RI*
D-Mannose500 mg**

geadviseerd gebruik

Neem 3 x daags 1 capsule, tenzij anders geadviseerd. Bij ongemak: gedurende de eerste 4 dagen een dubbele dagdosering nemen.

waarschuwing

Neem 3 x daags 1 capsule, tenzij anders geadviseerd. Bij ongemak: gedurende de eerste 4 dagen een dubbele dagdosering nemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.