Collageen Gold 300gram

33,50

Collageen Gold bevat enkel de hoogste kwaliteit collageen peptiden. Collageen is een belangrijke bouwstof voor pezen, botten, kraakbeen en ligamenten. In de sportwereld wordt collageen veel gebruikt tijdens revalidatie van een blessure. Collageen Gold bevat ook vitamine C, wat bijdraagt aan de vorming van collageen en belangrijk is voor de opbouw van kraakbeen, de botten en de huid.

0 Op voorraad

Vergelijk

Product beschrijving

Collageen Gold is een eiwit (collageen) preparaat ter ondersteuning van zuivere prestaties.

Collageen is een structuureiwit dat door het gehele lichaam voorkomt. Collageen komt onder andere voor in kraakbeen, botten, pezen en de huid. De vitamine C in dit product draagt bij tot de normale collageenvorming, wat belangrijk is voor de botten en het kraakbeen. Deze bindweefselstructuren worden in het dagelijks leven voortdurend belast. Als je intensief sport, wordt er uiteraard nog een groter beroep op gedaan. Sporten als hockey, voetbal en tennis, waarbij je explosieve bewegingen of snelle draaibewegingen maakt, vragen veel van het bewegingsapparaat.

Naast de juiste training en volwaardige voeding, kunnen eiwitten helpen om de spiermassa te laten toenemen. Eiwitten doen meer dan alleen de spiergroei stimuleren. Ze helpen ook bij een snel herstel van spierweefsel na training.

Virtuoos Collageen Gold is een voedingssupplement op basis van Peptan® collageen. Dit zijn korte eiwitpeptiden. Bij intensieve sportbeoefening kun je Collageen Gold als aanvulling op de voeding gebruiken. Ook tijdens revalidatie van een blessure kan je Collageen Gold gebruiken.

De samenstelling en de hoeveelheid van essentiële aminozuren verschilt per eiwitbron. Het collageen in Collageen Gold is afkomstig van vis en bestaat uit 18 aminozuren.

Een dagdosering Collageen Gold levert 15 gram zuivere viscollageenpeptiden, aangevuld met vitamine C. Vitamine C is toegevoegd aan deze collageenformule omdat het bijdraagt tot de normale collageenvorming, wat belangrijk is voor de botten en voor het behoud van gezond kraakbeen.

Kenmerkend voor Peptan® is dat het collageen een speciaal enzymatisch proces heeft ondergaan. Dit resulteert in kleinere peptidenketens.

Collageen Gold heeft een neutrale smaak en kan lost goed op in water. Er zijn aan dit supplement geen smaak- of zoetstoffen toegevoegd. Indien gewenst kan het poeder ook worden opgelost in vruchtensap, sportdrank of een smoothie.

NZVT-gecertificeerd
Collageen Gold (zonder B6) is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Collageen Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Aanvullende informatie
Collageen is een dierlijk product en dus niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingrediënten

Samenstelling per dosering (3 maatschepjes)
IngrediëntHoeveelheid%RI
Collageen Peptan® F 2000 LD15000 mg*
Vitamine C (als ascorbinezuur)80 mg100%
RI = Referentie-inname
* RI niet bepaald

Peptan F 2000 LD® is a trademark of Rousselotpeptan

 

Geadviseerd gebruik

Los 3 maatschepjes op in een groot glas water (200 ml) of in een andere drank, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur 30 minuten voor het sporten. Maatschepje bijgesloten, 1 maatschepje is ca. 5 gram.

Waarschuwing

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.