Virtuoos Caseïne Gold 900gram

51,00

Caseïne Gold bevat hoogwaardige langzaam opneembare caseïne eiwitten. Caseïne eiwitten zijn ideaal om te gebruiken wanneer je gedurende een langere periode geen eiwitten binnenkrijgt, zoals voor het slapen. Caseïne eiwitten ondersteunen het herstel van de spieren en dragen bij aan de spiergroei.

 

Hoogwaardige caseïne eiwitten
26 gram langzaam opneembare eiwitten per dosering
Ideaal voor het slapengaan
Bevordert herstel van de spieren
Stimuleert spiergroei en spierkracht

 

Virtuoos NZVT logoVirtuoos wada logo

0 Op voorraad

Vergelijk

product beschrijving

Wat is Caseïne?

Caseïne Gold is een eiwitsupplement afkomstig uit melk. De hoogwaardige caseïne eiwitten bevatten een volledig aminozuurprofiel en leveren maar liefst 6 gram BCAA’s per dosering. In tegenstelling tot whey eiwitten, worden caseïne eiwitten langzaam verteerd en opgenomen. Hierdoor zijn caseïne eiwitten ideaal om te nemen op momenten waarop je voor langere tijd geen eiwitten binnenkrijgt.

Caseïne shake voor het slapen

Veel sporters nemen caseïne eiwitten als laatste maaltijd voor het slapen. Dit is een perfect moment omdat je gedurende de nacht voor een langere tijd geen eiwitten binnenkrijgt. Doordat caseine eiwitten langzaam worden afgegeven aan je spieren, zorg je voor een continue toevoer van aminozuren (de bouwstenen van eiwitten) naar je spieren. Ook op andere momenten kunnen langzamen caseïne eiwitten ideaal zijn:

  • In de ochtend, om je gedurende de dag van eiwitten te voorzien
  • Tussen maaltijden in
  • Wanneer je een maatlijd overslaat
  • Wanneer je niet binnen 3-4 uur een eiwitrijke maatlijd eet
  • Lange werkdag

Caseïne eiwitten voor spierherstel en spiergroei

Om als sporter goed te herstellen is het belangrijk om je lichaam zo constant mogelijk van eiwitten te voorzien. Eiwitten zijn namelijk de bouwstenen van je spieren. Tijdens het sporten ontstaan er kleine scheurtjes in je spieren. Door ervoor te zorgen dat je continu voldoende eiwitten aanwezig hebt in je lichaam, bevorder je het herstel en de opbouw van je spieren optimaal. Een dagelijkse inname van 1,6 tot 1,8 gram eiwit per kg lichaamsgewicht is hiervoor een goede richtlijn. Caseïne Gold kan hier ideaal voor gebruikt worden.

Wanneer spiergroei een doel is, zijn eiwitten extra belangrijk. In combinatie met krachttraining stimuleren eiwitten namelijk de groei van je spieren. Voor optimale spiergroei is het advies om dagelijks 1,8 tot 2 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht binnen te krijgen.

Zeer laag in lactose

Door het unieke productieproces van Caseïne Gold bevat dit eiwitpoeder vrijwel geen lactose. De meeste caseïne eiwitsupplementen bevatten 4-6% lactose, terwijl Caseïne Gold minder dan 0,2% lactose bevat. Hierdoor kan Caseïne Gold zelfs gebruikt worden door mensen met lactose-intolerantie. Wij adviseren wel om dit zelf te testen, de ene persoon is gevoeliger dan de ander.

ingrediënten

Samenstelling per Shake (2 maatschepjes)
IngrediëntHoeveelheid 
Calcium Caseïnaat eiwit concentraat 30 gram

geadviseerd gebruik

Twee afgestreken maatschepjes oplossen in 300 ml water, melk of yoghurt. Bij voorkeur direct na het sporten. Maatschepje bijgesloten.

waarschuwing

Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.