Cafeine Gold 50mg

18,00

Cafeïne Gold 50 mg bevat per capsule 50 mg cafeïne anhydraat, de meest zuivere vorm van cafeïne. Cafeïne Gold 50 mg is bewust niet te hoog gedoseerd, zodat je zelf de perfecte dosering kunt bepalen. Cafeïne kan door vrijwel alle type sporters gebruikt worden, van recreatief tot aan topsport.

 

Gemakkelijk zelf te doseren
Verhoogt de concentratie en alertheid¹
Ondersteunt het uithoudingsvermogen¹
Vermindert het gevoel van vermoeidheid tijdens inspanning¹

¹ Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toekenning. Gunstige effecten worden behaald bij een minimale inname van 75 mg cafeïne.

 

Virtuoos NZVT logoVirtuoos wada logo

5 Op voorraad

Vergelijk

Product beschrijving

Wat is cafeïne?

Cafeïne is een stof die van nature voorkomt in de bonen, bladeren of vruchten van meer dan 60 verschillende planten, waaronder koffiebonen, cacaobonen en theebladeren. Wereldwijd wordt cafeïne gebruikt voor zijn stimulerende werking. Cafeïne Gold 50 mg bevat de meest effectieve vorm van cafeïne, cafeïne anhydraat.

Prestaties verbeteren

Cafeïne Gold 50 mg is ideaal om te gebruiken voor een training of wedstrijd. Het gebruik van een cafeïne supplement kan een sporter helpen om net wat meer te geven tijdens fysieke activiteit. Cafeïne vermindert het gevoel van vermoeidheid tijdens het sporten¹. Daarnaast ondersteunt cafeïne het uithoudingsvermogen¹ en helpt het de concentratie en alertheid verhogen¹. Effecten die voor vrijwel elke sporter gunstig zijn.

Voordelen van cafeïne pillen

Met onze cafeïne pillen kun je gemakkelijk zelf bepalen hoeveel cafeïne je inneemt. Cafeïne Gold 50 mg wordt zorgvuldig samengesteld onder gecontroleerde omstandigheden. Hierdoor is de dosering altijd hetzelfde. Bij bijvoorbeeld koffie verschilt de hoeveelheid cafeïne per kopje, waardoor je nooit precies weet hoeveel je binnenkrijgt. Daarnaast zorgt de handige capsulevorm ervoor dat je de bittere smaak van de cafeïne niet proeft.

NZVT-gecertificeerd

Cafeïne Gold 50 mg is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Cafeïne Gold 50 mg kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

Aanvullende informatie

Dit product is vrij van bekende allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

Ingrediënten

Samenstelling per vegetarische capsule
IngrediëntHoeveelheid %RI
Cafeïne 50 mg *
 RI = Referentie inname
* RI niet bepaald

geadviseerd gebruik

30 tot 60 minuten voor de inspanning 2 tot 6 vegetarische capsules innemen met een ruime hoeveelheid water.

Het algemene advies is om 3-6 mg cafeïne per kilogram lichaamsgewicht te nemen. Aangezien de optimale hoeveelheid cafeïne verschilt per persoon, raden wij aan om dit zelf te testen bij trainingen. Begin met 1-2 vegetarische capsules en verhoog de dosering naar wens. Hoeveelheden boven de 6 mg cafeïne per kilogram lichaamsgewicht voegen niets toe en zijn af te raden.

Waarschuwing

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.