Borstformule

19,95

Dit product bevat een gebalanceerde combinatie van ingrediënten die speciaal geformuleerd is. 

Aantal:
Vergelijk

Beschrijving

De ingrediënten zijn verwerkt in vegetarische capsules.

Fenegriek extract

(Trigonella Foenum-Graecum)
Fenegriek is een uniek inheems kruid ten oosten van de mediterrane kusten. Rijk in phyto-oestrogeen, fenegriek helpt de hormonale productie, en faciliteert de ontwikkeling van de borstklieren welke het oestrogeen waardoor.


Dwergpalm (Saw Palmetto)

Saw Palmetto is een kleine palmboom met grote bladeren en grote donkerrood / zwarte bessen en groeit aan de Noord-Amerikaanse Atlantische kust. Zaag Palmetto bessen uitgegeven een olie met een variëteit aan fytosterolen. Studies hebben gedaan dat Saw Palmetto succesvol de verkwijningen van de borstklieren omdraait.


Venkelzaad (Foeniculum Vulgare)

Wordt gevonden in de kust-en berggebieden van Zuid-Italië, Venkel werd lang geprezen om de overvloed aan flavonoïden, deze groepen wenden de oestrogenische effecten aan.


 

Zwarte Haver (Avena Sativa)

Zwarte Haver kwam via Schotland naar de Verenigde Staten. Avena Sativa is rijk aan saponinen, flavonoïden, mineralen en alkaiden die noodzakelijk zijn voor een gezond hormonaal systeem.


 

Mariadistel

Groeit in Zuid-Europa en West-Azië, gezegend distelkruid werd lang over de hele wereld door vrouwen gebruikt als hormonale ordeschepper.


Wilde Yam

Vaak gebruikt voor de behandeling van Osteoporose, Mexicaan Wild Yam is een uitstekende bron van Beta-Caroteen en diosgenin, welke krachtige Phyto-chemicaliën zijn, die helpen bij een optimale borstontwikkeling.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.