Virtuoos Beta Alanine Gold 750mg

31,00

Beta Alanine 750 mg Gold bevat 750 mg zuivere beta alanine per vegetarische capsule. Beta alanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in ons lichaam en in voeding. Beta Alanine 750 mg Gold is ideaal voor sporters die korte explosieve inspanningen leveren, zoals sprinters, wielrenners, voetballers en krachtsporters.

 

750 mg beta alanine per vegetarische capsule
Bouwstof van carnosine in de spieren
Populair onder sporters
90 vegetarische capsules per verpakking
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

 

Virtuoos NZVT logoVirtuoos wada logo

0 Op voorraad

Vergelijk

product beschrijving

Wat is beta alanine?

Beta alanine is een aminozuur dat het lichaam zelf aanmaakt. Daarnaast is beta alanine aanwezig in voeding, zoals in vlees en vis. In de spieren vormt beta alanine samen met het aminozuur histidine de dipeptide carnosine. Histidine is volop aanwezig in het lichaam, waardoor beta alanine de beperkende factor is voor de vorming van carnosine. Om er zeker van te zijn dat er voldoende beta alanine beschikbaar is voor de spieren, gebruiken veel (top)sporters een supplement met beta alanine.

Beta alanine 750 mg Gold is ideaal voor sporters die kortdurende explosieve inspanningen leveren, zoals sprinters, wielrenners, zwemmers, teamsporters en krachtsporters. Beta alanine 750 mg Gold is een goede aanvulling tijdens intensieve trainings- of wedstrijdperioden.

Veganisten en vegetariërs

Aangezien beta alanine voornamelijk voorkomt in dierlijke producten, zijn vegetariërs en veganisten afhankelijk van de lichaamseigen productie van beta alanine. Hierdoor hebben vegetariërs en veganisten over het algemeen lagere hoeveelheden carnosine in hun spieren dan mensen die wel vlees eten (1). Het gebruik van een beta alanine supplement is voor vegetariërs en veganisten daarom extra interessant.

NZVT-gecertificeerd

Beta alanine 750 mg Gold is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en bevat daarom het NZVT logo. Beta alanine 750 mg Gold kan dus met zekerheid door topsporters gebruikt worden. Zo kan de sporter zich onbezorgd concentreren op het leveren van optimale sportprestaties.

ingrediënten

Samenstelling per vegetarische capsule
IngrediëntHoeveelheid %RI
β-alanine750 mg100
 RI = Referentie inname

geadviseerd gebruik

Dagelijks 4 tot 8 vegetarische capsules met ruime hoeveelheid water innemen, bij voorkeur met een maaltijd. Na 10 weken kan de dosering gehalveerd worden naar 2 tot 4 vegetarische capsules per dag.Voor de gewenste effecten minimaal 2-4 weken gebruiken. Dit product kan goed gecombineerd worden met Cafeïne Gold 50 mgCreatine Gold en Natrium Bicarbonaat 1200 mg Gold.

waarschuwing

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.