5.00 out of 5
(1 klantbeoordeling)

100% Zwarte zaad olie (Habba sawda olie) 50ml

9,95

Onze Zwarte Zaad olie is een biologische olie zonder conserveringsmiddelen. Zwarte komijn zaden hebben buitengewone geneeskrachtige waarden en enorme voordelen. 

 • Ingrediënt 100% zwarte zaad olie

 • Vers geperst

 • Geschikt voor huid, haar en inwendig

 

 

 

Op voorraad

Vergelijk

Beschrijving

 • Verheven voordelen van zwarte komijn zaden:

  Deze zaden worden over de hele wereld gebruikt voor het genezen van verschillende ziekten, waaronder astma, bronchitis, reuma, verkoudheid en andere gerelateerde ziekten. Hiernaast wordt gebruikt voor het verhogen van de moedermelk. Verder wordt het gebruikt om de spijsvertering te ontwikkelen en parasitaire infecties in de darmen, maag en longen te moeilijk. De olie uit deze zwarte komijn zaad wordt gebruikt om huidaandoeningen zoals eczeem en steenpuisten te behandelen. Populaire voordelen van deze zaden zijn:

  1.  Windafdrijvende voordelen:  zwarte komijn zaden zijn windafdrijvend in de natuur. Ze hadden een goede spijsvertering en verlichten in de maag en darmen. Zij helpen bij het genezen van peristaltiek. De essentiële oliën hebben antibacteriële eigenschappen en doden de wormen. Zwarte komijn stimuleert de uitscheiding van urine, helpt kinkhoest en bevordert de spijsvertering. Ze worden ook gebruikt bij de behandeling van winderigheid, diarree, aambeien, constipatie en dysenterie.

  2.  Anti-tumor:  het zaad heeft anti-tumor eigenschappen. De aanwezigheid van anti-tumor sterol, beta-sitosterol maakt het krachtig in de behandeling van tumoren in de buik, de ogen en lever.

  3.  Behandeling voor kanker:  Onderzoekers van het Cancer Immuno-Biology Laboratory van Hilton Head Island, South Carolina, waren de eerste om onderzoek te verrichten naar de preventie en behandeling van kanker met de voordelen van zwarte komijn zaad. Zij ondervinden dat het zaad een gezond immuunsysteem gebrachtd en kanker cellen opspoort en vernietigt. Het immuunsysteem doet dit door het leveren van een verhoogde productie van immuuncellen, beenmerg cellen en B-cellen die antistoffen produceren. Zwarte komijn stimuleert neutrofielen activiteit en de productie van interleukines tegen kanker. Het wordt vooral gebruikt bij agressieve vormen van kanker waarvan de groei afhankelijk is van angiogenese.

  4.  Oplossing voor respiratoire aandoeningen:  Mensen die lijden aan aandoeningen aan de luchtwegen zoals astma, bronchitis, verkoudheid, hoest en griep kunnen worden genezen met de consumptie van zwarte komijn zaad gemengd met honing en knoflook.

  5.  Geheim achter elegante schoonheid:  Voor glanzend gezond haar en mooie gezonde nagels, kunt u zoeken naar de voordelen van zwarte komijn zaad in olie vorm. Het wordt ook gebruikt bij de behandeling van huidproblemen zoals allergieën, steenpuisten, psoriasis en eczeem. Probeer het gebruik van dit natuurwonder en maak kennis met de voordelen ervan!


Is er wetenschappelijk onderzoek op zwarte komijn olie?

Sinds 1959 hebben meer dan 200 internationale universiteiten publicaties verspreid met opmerkelijke resultaten. Onlangs hebben kunstmatige in Europa bevestigd dat de anti-bacteriële en schimmelwerende stoffen in de olie zitten. Deze onderzoekers van het Kanker Instituut en tevens van een laboratorium in Immuno-biologie hebben gevonden dat Zwart Zaad immuniteit en beenmerg cellen stimuleert en verhoogt de productie van interferon, beschermt de cellen tegen virussen, vernietigt kankercellen en verhoogt de productie van antilichamen. In de afgelopen jaren, zijn er in de VS experimenten uitgevoerd om zwarte komijn olie te gebruiken in het geval van verschillende ernstige ziektes. De eerste resultaten veroorzaakt verbazingwekkende vooruitgang en bevestigen het enorme vermogen van de helende zwarte komijn olie.


Inhoudsstoffen zwarte komijnolie

Zwarte komijnolie bestaat voor 80% uit gezonde vetzuren. Daarnaast zitten er ruim 100 bioflavonoïden van fytonutrienten in. Dat zijn stoffen die elkaar versterken in werking. Fytonutriënten zijn verantwoordelijk voor het grote scala aan profijtvolle werkingen van zwarte komijnolie. Overige stoffen die in dit zaad zitten zijn: aminozuren, proteïnen, koolhydraten, vaste en vluchtige oliën, verzadigde (20%) en onverzadigde (80% Omega 3, 6 en 9) vetzuren, alkaloïden, saponinen, vitaminen en mineralen.
Vetzuurverhouding in zwarte komijnzaadolie

 • Palmitinezuur: 11%
 • Stearinezuur: 2%
 • Oliezuur: 25,5%
 • Linolzuur: 58,5%
 • Alfa-linoleenzuur: 1%
 • Overige vetzuren: 2%

 

bron: zwartezaadolie.nl

1 beoordeling voor 100% Zwarte zaad olie (Habba sawda olie) 50ml

 1. 5 out of 5

  Wajeha Khawaja (geverifieerde eigenaar)

  Snelle service en goede kwaliteit producten. Heel veel voordelen gehoord en nu is zwarte zaad olie eindelijk toegevoegd aan mijn ochtendritueel!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.